Pyszny tort z kremem z mascarpone oraz ze świeżymi owocami malin, z kolorowymi lizakami bezowymi.
Na jasnym biszkopcie, przełożony frużeliną wiśniową oraz bitą śmietaną. Ozdobiony dripem czekoladowym.
Tort wykonany na jasnym biszkopcie, przełożony kremem maślanym kakaowym, ozdobiony rozetami.
Na ciemnym biszkopcie, przełożony kremem maślanym kakaowym, udekorowany masą cukrową.
Na ciemnym biszkopcie przełożony bitą śmietaną z mascarpone, obłożony gorzką czekoladą.Krem delikatnie słodki współgra z gorzką czekoladą.
Na jasnym biszkopcie, przełożony bitą śmietaną z serkiem mascarpone oraz truskawkami. Ozdobiony świeżymi owocami truskawek, borówek oraz malin.
Torcik zrobiony na cieście czekoladowym, przełożony kremem z serka mascarpone. Ozdobiony dripem z białej czekolady z dodatkiem syropu truskawkowego.
Na jasnym biszkopcie, przełożony frużeliną truskawkową oraz bitą śmietaną. Ozdobiony świeżymi truskawkami.